Składniki
Na 4 porcje
·
Kasza jaglana – szklanka
·
Awokado – sztuka
·
Banany – 2 sztuki
·
Mleczko kokosowe – 2 łyżki, stałej części
·
Kakao – 2-3 łyżeczki
·
Miód – łyżka
Sposób przygotowania
Kaszę ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, u mnie
było to 30 minut, porcja kaszy na 3 porcje wody. Wystudzić.
Zblendować z obranymi ze skórki awokado i bananami oraz
pozostałymi składnikami.
Schłodzić
i przełożyć do pucharków.
Ten komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńSuper!
OdpowiedzUsuńZe swojej strony powiem, że przy wyborze składników, fajnie jest zwrócić uwagę na certyfikaty. Np jak kupujemy cos z olejem palmowym to sprawdzamy RSPO (A tu szczegoly: https://certyfikatrspo.pl/wybranie-systemu-kontroli-oswiadczen/). Daje to gwarancje lepszej jakości i dostawcy i produktu:)
Bardzo fajny wpis. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńDziękuję za miłe słowo, pozdrawiam również :)
Usuń